Ürün başarılı bir şekilde sepete eklendi.
2.El Lastik Sat lastikjantavm montaj noktaları Montaj Noktaları
İLETİŞİM

Lastikjantavm.com, ART Lastik firmamız tarafından lastik, jant ürünleri denilince ilk akla gelen toptan bayii (b2b) ve perakende müşteri (b2c) online e-ticaret sitesi olmak üzere tasarlandı. 1972’den beri olduğumuz bu sektörde, Türkiye’nin en yenilikçi online marketi olmaya devam ediyoruz.

Firmamız veya ürünlerimiz ile ilgili aklınıza takılan her konuda, müşteri hizmetlerimiz ile telefon ya da mail üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Merkez İletişim
Adres: Galataderesi Caddesi Gülbahar Mahallesi No:51/B
Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul
Perakende Satış Toptan Satış Lastik-Jant Oteli Randevu Filo & Satış
0212 212 08 08
0850 333 38 08
0532 672 05 52
0530 825 01 10
0850 333 01 08
0212 217 93 93
0530 956 01 90
0539 783 74 02
0530 441 91 12
0212 325 23 34
0850 433 99 08
0531 385 55 08

E-Mail: info@lastikjantavm.com

Bize Ulaşın

Lastik Jant AVM Blog | Lastik Hakkında Herşey

Diğer Sayfalar

Lastik Blog


Kış Lastiği Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kış Lastiği Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cengiz Abi, kış lastiği alırken sürücülerin nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.

Kış aylarında rastladığımız don olayları, kaygan zeminler, buz tutmuş yollar sürücülerin en dikkatli olması gerektiği dönemlerdir. Bu koşullarda yaz lastikleri görevlerini yapamadığı için mutlaka aracınızın kış lastiğini taktırmış olmanız gerekmektedir. Ayrıca Cengiz Abi’nin yorumlarında da sıkça duyduğumuz bir dipnotuda burada paylaşmak isteriz. “Kar Lastiği diye bir şey yoktur Kış Lastiği vardır”…

Daha Fazla Bilgi

Lastik Kullanım Ömrü Ne Kadar? Önemli Açıklama

Lastik Ömrü Ne Kadar?

Ankara Ticaret Odası, doğru saklama koşullarında lastik ömrünün ne kadar olduğunu açıkladı.

Kullanıcıların en çok kafasını karıştıran, herkesin üzerine farklı yorumlar yaptığı “lastik ömrü” konusunda sizlere en doğruyu bilgiyi vermek adına, bu yazımızı derledik. Lastik kauçuktan üretilen, kimyasal ve doğal malzemelerin işlenip, teknoloji ile harmanlanması ile ortaya gelen bir üründür. Lastiğin ekonomik ömrü dediğimiz bir kullanım süresi vardır. Bu süre Ankara Ticaret Odasının açıkladığı gibi lastik ömrü10 yıldır. Ancak bu 10 yıl, tamamen lastiğin kalitesine, saklanma koşullarına, kullanım şekline göre değişiklik gösterir.

Daha Fazla Bilgi

Aracımız Kara Saplanırsa Yapmamız Gereken 5 Kural

Kara Saplanan Araç Nasıl Kurtarılır?

Güvenle yola devam etmek için neler yapılmalı...

Kışın gelişi, sıklaşan yağmur ve kar yağışları sürücülerin daha dikkatli araç sürmelerini gerektirmektedir. Özellikle kar yağışının ve buzlanmanın olduğu bölgelerde araba kullanmak oldukça zorlaşır. Kaza riskleri artar, dikkatsizlikler büyük tehlikelere kapı açar. Böyle günlerde öncelikle aracınızı kışa hazır hale getirmelisiniz. Bazen siz ne kadar dikkatlide olsanız, aracınızın ekipmanları eksik olursa yaşanacak aksiliklerin önüne geçemezsiniz. Karın çok düştüğü yollarda aracın sürüşü ağırlaşır, sürücülerin en çok kaygılandığı olaydan biri de aracın kara saplanmasıdır. Aracımız kara saplanırsa yapmanız gereken 5 kuralı sizler için hazırladık…

Daha Fazla Bilgi

Fırtınalı bir yolda lastiğiniz patladı, ne yapmanız gerekir?

Fırtınalı bir yolda lastiğiniz patladı, ne yapmanız gerekir?

Patlama anında paniğe kapılınmamalıdır!

Karlı, yağmurlu, fırtınalı günlerde araç hakimiyeti ve görüş açısı zorlaşmaktadır. Sürücülerin her zamankinden daha dikkatli olması gerekmektedir. Fırtınanın hakim olduğu bir anda aracınızın lastiği patlarsa ilk iş olarak, aracınızı mümkün olduğunca yoldan uzak sakin bir yol kenarına çekmelisiniz. Trafiğin aktığı ve fırtınalı bir ortamda araç dışına çıkıp lastik değiştirmek tehlikeli olabilir. Aracınıza işlem uygulamaya başlamadan önce mutlaka yola dikkat tabelanızı doğru bir şekilde yerleştirmelisiniz, böylelikle arkadan gelen araçlar sizi fark edip, daha temkinli geçeceklerdir.

Daha Fazla Bilgi

Kış Sürüşünde Yapılan 6 Hata

Kış Sürüşünde Yapılan 6 Hata

Yola Kontrollü ve Dikkatli Çıkın!

Hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde artık yaz lastiklerine veda etmenin zamanı gelmiş demektir. Yaz lastiklerinin diş yapıları kuru zeminler için geliştirilmiştir ve karlı, yağmurlu, buzlu yollarda istenen randımanı veremezler. Suyu hızlı tahliye edemezler, yol tutuşları az gelir, sertleşmeye başlarlar. Kış lastikleri tamamen kış koşulları düşünülerek üretilmiş, özel malzemeler ve teknolojilerle geliştirilmiş ürünlerdir. Lastiklerinizi alırken de, etiket değerlerini, özelliklerini mutlaka öğrenin, kış performansı lastiğin üretici markasına, üretilen modelin tasarımına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Her kış lastiği aynı performansı sergilemez. Özellikle kış mevsimin çetin geçtiği, karın uzun sürelerce yerde kalkmadığı bölgelerde, kış lastiklerinize de güvenmeyin mutlaka güvenli sürüş için aracınızın bagajında kar paleti ya da kar zinciri bulundurun.

Daha Fazla Bilgi

Buzlu ve Karlı Yolda Araç Kullanımı

Buzlu ve Karlı Yolda Araç Kullanımı

Güvenlik Önlemlerinizi Alın!

1- Lastik Hava Basıncı Öncelikle hava koşullarına göre kış lastiği kullanın. Kış lastiklerinizin sağlam olduğundan, diş derinliklerinin tercihen 5mm altına inmediğinden emin olun. Aracınıza binmeden her sabah lastiklerinizin havalarını kontrol edin. 2- Camlar ve Silecekler Aracınızı hareket ettirmeden, yola çıkmadan önce sileceklerinizi çalıştırın, sıkıntı olup olmadığını test edin. Soğuk havalarda camlarınız sık sık buğu yapacaktır, görüş açınızı engellememesi için camlarınızı temizleyin. Klimaları çalıştırarak buğulanmayı hızlıca çözebilirsiniz. Araç içinde cam suyu bulundurun, isteğe bağlı cam suyu deposuna hafif miktarda deterjan, ispirto ekleyebilirsiniz, böylelikle hem camlarda daha güzel temizlenir hem de don yapması engellenir. 3- Akü Kontrolü Kış aylarında motor daha soğuk olduğundan daha fazla enerji harcayarak akülerin şarjını hızlı tüketebilir.

Daha Fazla Bilgi

Gizli buzlanma olan yol nasıl anlaşılır?

Gizli buzlanma olan yol nasıl anlaşılır?

Gizli buzlanma olan yolda nelere dikkat edilmelidir?

Gizli buzlanma oluşan yollar, araç sürücülerinin en dikkat etmeleri gereken sürüş parkurudur. Gizli buzlanma en çok sabah saatlerinde görünür, gece karın buz tutması ile sabah yollar buz pistine dönüşmektedir. Kışın yola çıkmadan önce haberleri, hava durumlarını takip etmek son derece önemlidir. Uyarılan ve buzlanma oluşan bölgelerde mümkünse araç ile yola çıkılmaması tavsiyemizdir. Çünkü isminden de anlaşılacağı gibi gizli buzlanma olduğunda, aracınızda kış lastiğiniz takılı olsa dahi çaresizdir. Köprü, viyadük ve tüneller en çok kaza riski olan yerlerdir. Bu alanlarda sıklıkla gizli buzlanma yaşanabilir. Temkinli araç sürmek, hızı minimuma düşürmek can güvenliği açısından önemlidir. Sollama, şerit değiştirme yapılmamalı, tek şeritten sakince sürüş gerçekleştirilmelidir.

Daha Fazla Bilgi

Pirelli'nin En Yeni Lastiği Cinturato-P7 ile tanışın

Pirelli'nin En Yeni Lastiği Cinturato-P7 ile tanışın

Yeni Cinturato TM P7 500 bin adetlik potansiyel araç parkına yöneliktir.

YENİ CINTURATO P7™ Pirelli'nin ürün yelpazesine yeni eklenen, yeni nesil yüksek performans yaz lastiği. Islak zemin, kilometre ve dönme direnci performansı odaklı tüm Premium ve crossover segmenti otomobiller için geliştirildi. Bu performans kriterlerinin mükemmel dengesi sayesinde yeni Cinturato P7™ en iyi otomobil üreticilerinin de ilk tercihi

Daha Fazla Bilgi

Kış Lastiği Alırken Yapılan 6 Hata

Kış Lastiği Alırken Yapılan 6 Hata

Lastik alırken nelere dikkat edilmelidir? Doğru lastik takmanın önemleri nelerdir?

Kış mevsiminin gelmesiyle sürücüler için kaza riski artar. Daha dikkatli ve özenli sürüş önem kazanır. Yaz aylarında kuru ve ıslak zeminde verilen mücadeleye kışın kaygan zemin, kar yağışı, gece yaşanan don olayları eklenir. Dolayısıyla yaz lastiği etkisini kaybeder ve kış lastiği ihtiyacı belirir.

Daha Fazla Bilgi

All Terrain ve Mud Terrain Lastikler Arasındaki Farklar

All Terrain ve Mud Terrain Lastikler Arasındaki Farklar

Off Road Lastik Alırken Karşımıza Çıkan 2 Ürün Grubu (ATR - MTR)

Off Road aracınız için lastik arıyorsanız, istediğiniz performansı alabilmek için doğru lastiği seçtiğinizden emin olmalısınız. Off Road lastik gruplarını incelerken kimi desende ATR kimi desende MTR yazdığını göreceksiniz. ATR gördüğünüz yani All-Terrain dediğimiz lastikler hem asfalt hem de arazi koşullarında sürüşe uygundur.

Daha Fazla Bilgi

Patlamayan Run Flat Lastik Kaç Kilometre Gider?

Patlamayan Run Flat Lastik Kaç Kilometre Gider?

Patlayan Run Flat Lastik Tamir Edilir mi?

Bu yazımızda son zamanlarda araç sahiplerinin merak ettiği ve hakkında sıklıkla araştırmalar yaptığı Patlamayan (Run Flat) lastik kaç km gider sorusunun cevabını arayacağız. Konunun detayları ve cevapları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi

Lastik Etiketleri Ne Anlama Geliyor?

Lastik Etiketleri Ne Anlama Geliyor?

Lastik Etiketleri Ne Anlama Geliyor?

Bu yazımızda lastik etiketlerinin anlamlarını ve önemini ayrıntılı bir şekilde ele aldık. AB lastik etiketlerinin üzerinde bulunan sembollerin ve rakamların ne ifade ettiğini ve lastik seçimlerinizin performansını nasıl etkileyebileceğini keşfettik. Yakıt verimliliği, ıslak zeminde frenleme kabiliyeti ve dış lastik gürültü seviyesi gibi kritik faktörleri inceledik. Konunun detaylarını ve cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz

Daha Fazla Bilgi